PREZENTARE COMPANIE


S.C. ICPE ELECTROCOND TECHNOLOGIES S.A. - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective este lider national in domeniul condensatoarelor electrice de putere si al instalatiilor electrice destinate imbunatatirii factorului de putere si gospodaririi rationale a energiei electrice pentru care detine exclusivitate in Romania, fiind totodata un

competitor important pe piata de energie electrica din zona geografica, in calitate de furnizor si distribuitor.

Inceputurile activitatii societatii coincid cu anul de infiintare al Institutului de Cercetari si Proiectari Electrotehnice ICPE Bucuresti (anii '50), in cadrul caruia si-a inceput activitatea Laboratorul de Cercetare Condensatoare, care avea sa devina societate comerciala pe actiuni independenta in anul 1992, dupa reorganizarea si divizarea institutului ICPE.

Fiind la inceputurile activitatii o societate cu capital de stat si apoi din anul 1997 societate cu capital privat autohton, societatea este intr-o continua dezvoltare, prin cresterea progresiva a activului si a volumului de activitate, prin largirea gamei de produse si servicii si expansiunea pe noi piete.

Convocator Consiliu Administratie

2007 ICPE Electrocond Technologies S.A

  Home    Despre noi    Produse & Servicii    Furnizare energie    Legislatie & Media
FAQ    Contact    ●  Harta site

S.C. ICPE ELECTROCOND TECHNOLOGIES S.A.