VIZIUNE


> Sa ne situam pe un loc fruntas in topul firmelor din Romania care activeaza pe piata liberalizata de energie electrica prin promovarea unor preturi competitive si printr-o politica bazata pe calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

> Interelektro (CAER)

 

ENERGIA AFACERII TALE !

> Sa ne pastram pozitia de lider de piata in domeniul productiei si comercializarii de condensatoare electrice de putere si echipamente electrotehnice

> Sa extindem activitatea de cercetare /productie si in domeniul  acoperirilor speciale de protectie prin vopsire si al protectiei climatice prin achizitionarea in 2007 a pachetului majoritar de actiuni ale societatii comerciale S.C. ICEPALV S.A. Bucuresti, care detine licenta Kandu pentru vopseluri speciale.

> Participarea la obiective majore privind constructia de noi capacitati de productie (unitatile 3 si 4 de la CNE Cernavoda) prin furnizarea de tehnologie si materiale speciale de vopsire si lacuire a instalatiilor tehnologice produse in cadrul Institutului ICEPALV S.A. al carui actionar majoritar suntem (S.C. ICEPALV S.A. detine licenta Kandu)

> Sa devenim un partener de afaceri de elita apreciat deopotriva de catre clienti/consumatori, furnizori si producatori.
 

2007 ICPE Electrocond Technologies S.A

  Home    Despre noi    Produse & Servicii    Furnizare energie    Legislatie & Media
FAQ    Contact    ●  Harta site

S.C. ICPE ELECTROCOND TECHNOLOGIES S.A. - societate in insolventa prin decizia Tribunalului Bucuresti in cadrul dosarului 43152/3/2014 din data de 18.12.2014


Design & Hosting: ZigZagMedia